Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Uscatoare de par bune. Ce cumpar?

Fiecare dintre noi stim ca un uscator bun poate reusi sa faca treaba multor produse de styling și să ofere, prin urmare, volum sau sa indrepte eficient parul.
Un uscator de par conteaza in aceeasi masura in care actioneaza produsele de ingrijire a podoabei capilare, iar in achizitionarea unui uscator bun, puteti acorda atentie unor aspecte precum motorul de peste 1500 de wati, pentru un plus de putere, tehnologia cu ioni, treptele de viteza si nivelele de temperatura.
Toate acestea va vor ajuta sa va aranjati parul mai repede, oferindu-i totodata si un aspect mai neted. Doar daca suflul de aer se va regla automat, va va fi mai usor sa va menajati firul de par, sa aveti parte de o uscare mai rapida si sa evitati deteriorarea. Rezultatul va fi un par neted, stralucitor si drept.
Trebuie sa stiti ca, noile dispozitive beneficiaza de tehnologii capabile sa protejeze firul de par, astfel incat sansele de deteriorare scad pe termen lung. Astfel, in alegerea acestuia, puteti tine cont de aceste criterii, dar si de recomandarile noastre realizate in urma unei atente selectii.

1. Uscator de par Philips HP8233/00

Acest uscator de par are functia de ThermoProtect pentru uscare rapida la o temperatura constanta.
Avand o putere de 2200 W, uscatorul creeaza un flux de aer puternic, accelerand si facilitand uscarea si coafarea parului.
Difuzorul cu masaj are un design unic asimetric care distribuie uniform fluxul de aer pe par, uscand parul intr-un mod mai sanatos, in vreme ce masajul suplimentar ajuta la stimularea scalpului si la imbunatatirea vitalitatii parului. 
Elementul ceramic ajuta la uscarea parului din interior si il protejeaza impotriva uscarii excesive.

Afla care este pretul de azi

 
2. Uscator de par Rowenta Powerline CV5090

Ionii negativi duc la o concentrare a moleculelor de apa pe firul de par in timpul uscarii. Acest lucru va reduce electricitatea statica si, prin urmare, parul nu se va mai electriza.
Invelisul ceramic emite o caldura ce se imbina armonios cu actiunea ionica.
Uscatorul dispune de 3 nivele de temperatura, un difuzor pentru volum si un dispozitiv de agatare.
Uscatorul are o putere de 2300 de watti, ceea ce asigura o uscare rapida a parului. Grilajul din spate este detasabil, iar butonul plasat pe centrul manerului va ofera -la comanda dvs.- un jet de aer rece pentru fixarea coafurii.

Afla care este pretul de azi

 
3. Uscator de par Philips Essential Care BHD004/00

Functia ThermoProtect garanteaza o temperatura optima de ingrijire si o protectie suplimentara impotriva supraincalzirii parului. 
Uscatorul ofera 3 combinatii de viteza/caldura, tocmai pentru ca dvs. sa obtineti coafura dorita rapid si usor.
Designul grilei de admisie a aerului permite accesul unui flux crescut de aer, iar forma si dimensiunea aparatului imbunatatesc fluxul de aer prin uscator.
Compacte si ergonomice, uscatoarele de par de la Philips se bucura de un design modern si inteligent, avand o greutate redusa si fiind usor de utilizat.

Afla care este pretul de azi

 
4. Uscator de par Philips MoistureProtect HP8280/00

Uscatorul foloseste tehnologia cu infrarosu si senzorul MoistureProtect pentru diagnosticarea parului si adapteaza temperatura pentru a mentine hidratarea naturala a acestuia.
Ionii negativi elimina incarcarea statica, trateaza si netezeste parul, pentru a intensifica luciul si stralucirea acestuia.
In plus, aveti la dispozitie 6 setari flexibile de viteza si temperatura pentru un control complet. 
Butonul pentru jet de aer rece este folosit dupa coafare, pentru finisarea si fixarea coafurii.

Afla care este pretul de azi

 

Daca principiul de functionare este asemanator tuturor modelelor de uscatoare de par, modul in care fac acest lucru difera destul de mult in functie de tehnologia din interiorul acestora.
→ Cel mai ieftin model, dar totodata, apreciat de cumparatori este uscatorul de par Philips HP8103, pe care il gasiti la un pret sub 50 de lei. Cu o putere de 14000 de watti si doua setari flexibile de viteza uscatorul de par asigura o uscare delicata si rapida. Uscatorul se bucura de o constructie compacta pentru manevrare usoara, iar duza ingusta asigura un flux de aer concentrat.
Tineti cont ca, aparatul pe care il veti achizitiona sa aiba functia de reglare a vitezei aerului, pentru a putea ajusta corespunzator jetul de aer cald in functie de stilul de coafura, de balsamul si samponul folosit la spalare. Cu un flux de aer potrivit, veti obtine rezultate excelente intr-un mod delicat.

Blogger si fotograf.
Sper tare mult că informațiile din acest articol ți-au fost de ajutor. Nu ezita în a-ți spune părerea într-un comentariu chiar mai jos!
Diana

2 Responses to Uscatoare de par bune. Ce cumpar?

  1. Paula spune:

    Cele de la Phillips sunt cele mai bune aparate. Epilatoare, uscătoare și placi de indreptat parul.. toată gama de îngrijire personală Phillips este de calitate.
    Am fost mereu mulțumită și recomand mai departe.

  2. Ana Jinga spune:

    O prietena mi-a povestit despre avantajele unui uscator cu functia moisture-protect, asa ca am zis sa incerc si eu. Pana la urma nu este o suma asa mare. Am comandat de la emag si dupa primele utilizatori ma declar foarte multumita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *