Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lampadar, veioză sau lampă. Ce cumpăr?

Corpurile de luminat au atât o întrebuințare funcțională, cât și una decorativă, astfel încât să ne putem desfășura activitățile cotidiene în condiții perfecte în momentul în care lumina naturală scade în intensitate.
Iluminatul interior este necesar fiecărei încăperi, corpurile de luminat având rolul de a scoate în evidență detaliile amenajării, oferind totodată starea de căldură și confort.
Moderne și ușor de integrat, lampadarele, veiozele sau lămpile sunt suporturi pe care sunt montate unul sau mai multe becuri, iar atunci când vorbim despre amenajare interioară, aceste corpuri de iluminat sunt în strânsă legătură cu nuanța pereților.
Dacă în camera de oaspeți, iluminatul interior trebuie adaptat corespunzător (în funcție de zona de citit/ relaxare/ lucru), în bucătărie iluminatul trebuie să aducă în prim-plan suprafața de servire, iar în funcție de dimensiunea mesei, corpurile de iluminat pot fi mai multe ca număr.

Un lampadar își poate găsi cu ușurință locul în încăperea cu funcțiunea de dormitor, fiind versatil, practic și având un aspect modern și elegant.
Aceste piese sunt des întâlnite și le găsim pe piață în diverse modele și la diverse prețuri. Forma specifică de tip stâlp alături de abajurul de protecție se adaptează ușor unor diverse curente stilistice. Tendințele actuale de amenajare interioară au plasat lampadarele în topul preferințelor, iar dacă sunteți în căutarea unor produse de calitate, vă recomandăm:

1. Lampadar Rabalux Action

Are două surse de iluminare, culorile predominante ale acestui lampadar sunt alb și negru, iar materialele folosite sunt metalul și plasticul.
Înălțimea este de 180 cm. Tip soclu E14/ E27. Putere bec: 100 W/ 25 W.

 

2. Lampadar Star-Light SLKO98BC

Acesta se remarcă prin designul minimalist și atenția pentru detalii. Are o formă geometrică și este un mic bloc de culoare ca volum și dimensiuni. Are două surse de iluminare, iar becurile folosite pot fi de tip Fluorescent/ Halogen/ LED.
Tensiune alimentare: 230 V

 

3. Lampadar ESL Bruno

Acesta are o bază din lemn vopsit în culoarea wenge și un abajur din material textil de forma hexagonala, de culoare crem. Este potrivit atât pentru living și birou, cât și pentru dormitor. Are o singură sursă de iluminare, iar becul folosit poate fi de tip Fluorescent/ Halogen/ LED.
Tensiune alimentare: 220 V

 

Uneori, în living regăsim și un mic spațiu destinat lucrului, iar iluminatul se poate face printr-o lampă de birou sau spoturi plasate sub etajere. Chiar și o lampă ajustabilă, fixată pe perete, poate oferi acel plus de confort. Astfel, folosind o veioză sau lampă, vă puteți bucura de o lumină ambientală și discretă, care să dea viață unui spațiu. Acestea sunt potrivite pentru noptiera din dormitor, masa de lucru sau chiar zona de lavoar din baie.
Dacă sunteți în căutarea produselor utile și cu un design modern, capabile totodată să vă ofere o lumină directă, recomandările noastre sunt:

1. Lampă de birou Smart cu LED TaoTronics TT-DL01

Aveți la dispoziție 4 lumini diferite cu 5 nivele de luminozitate, lampa având de asemenea și o funcție de stingere automată după o oră.
Este dotată cu un port USB fiind, deci, perfectă pentru a încărca orice dispozitiv cu o ieșire de 1A. Are reglări multiple pentru un iluminat optimizat, iar brațul lămpii poate fi rotit până la 140 ° pentru o iluminare mai directă.

 

2. Veioza Star-Light LT6171

Veioza are o construcție modernă și poate fi montată pe birou sau pe noptieră. Are o formă cilindrică și un abajur din sticlă. Este potrivită pentru living, dormitor, hol sau birou.
Are o singură sursă de iluminare, iar becul folosit poate fi de tip Fluorescent/ Halogen/ LED.
Tensiune alimentare: 230 V

 

3. Lampa birou, putere maxima 60 W

Veioza cu o construcție modernă poate fi folosită la decorarea oricărui tip și stil de încăpere (living room, dormitor, camera copilului, hol sau birou). Are o formă conică, un abajur din metal roșu și un braț ajustabil. Este prevăzută cu o singură sursă de iluminare, iar becul folosit poate fi de tip Incandescent/ Halogen/ LED.
Are un întrerupător clasic și o înălțime de 70 cm.

 
4. Lampă cu design romantic și două rame foto la bază

Madira va oferă această lampă, cu un abajur din material textil decorat cu fundiță și dantelă. Abajurul este din material textil, iar la baza lămpii se pot observa două rame foto albe -un suport pentru fotografii cu dimensiunile 5.5cm x 7.5cm-.
Are o singură sursă de iluminare, iar întrerupătorul este de tip clasic.

 


Iluminatul locuinței poate transforma aspectul și influența atmosfera, iar alegerea corpurilor de iluminat potrivite poate contribui la relaxare, dar și la îndeplinirea eficientă a sarcinilor din casă.
Lampadarele reprezintă noile tendințe de design interior. La fel de bine, dacă veiozele și lămpile au fost asociate înainte cu dormitorul, acum, plasarea lor în sufragerie aduce un рluѕ de stil, unеlе fiind transformate în аdеvărаtе оbіесtе de artă.
Produsele prezentate mai sus se găsesc la prețuri accesibile, iar ele pot fi oferite drept cadou unei persoane dragi.

Blogger si fotograf.
Sper tare mult că informațiile din acest articol ți-au fost de ajutor. Nu ezita în a-ți spune părerea într-un comentariu chiar mai jos!
Diana

2 Responses to Lampadar, veioză sau lampă. Ce cumpăr?

  1. Tatiana spune:

    Fiecare produs are avantajele sale. Mie de exemplu imi plac foarte mult lampadarele.

  2. Gabriela spune:

    Eu cred ca depinde si unde vrem sa folosim un produs. Eu de exemplu am in living un lampadar iar in dormitor o veioza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *