Category Archives: Resigilate

Laptopuri Resiligate

Laptopuri resigilate din majoritatea magazinelor online. Reducerile de pret variaza si pot trece de 30%. Unele produse au ambalajul deteriorat dar altele au si urme de utilizare. Resigilate din gama de laptopuri Lenovo, HP, Assus, Dell, Acer, Apple, Toshiba, Alienware,

Iphone 7 128 GB Gold – Resigilat

iPhone 7 imbunatateste substantial cele mai importante aspecte care definesc experienta iPhone. Despre: Produs cu zgarieturi fine, cu ambalajul original deschis. Pret normal: 3789 Ron Pret redus: 3199 Ron Reducere: 14% Pentru mai multe informatii si achizitionare, click aici.  

SmartPhone-uri Resigilate Ieftine

Sunteti in cautarea unui smartphone la un pret mic? Va recomandam magazinele online ce pun la dispozitia clientilor si telefoane resigilate. Aceste produse sunt reduse la pret in functie de urmele de uzura. De obicei ambalajul este deteriorat dar garantia

SmartPhone-uri Resigilate

Daca sunteti in cautarea unui smartphone la pret redus atunci va recomandam smartphone-urile resigilate. Sunt produse returnate si oferite de magazinele online la un pret redus.

Magazine Telefoane Resigilate

Lista magazinelor online ce ofera telefoane si smartphone-uri resigilate. Lista incepe cu cele mai importante magazine online. Telefoanele resigilate au preturi mai mici decat cele sigilate. Garantia este insa aceiasi.

Telefoane Resigilate Ieftine

Telefoane resigilate de la majoritatea magazinelor online.