Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cum poti sa iti amenajezi baia de mici dimensiuni – Recomandari

Una din cele mai des intalnite probleme in ceea ce priveste amenajarea baii de mici dimensiuni este supraaglomerarea. Baile mici pot fi amenajate in mai multe feluri, in functie de gusturile fiecaruia. Cei care doresc sa isi amenajeze pe cont propriu baia pot opta pentru acelasi model si pentru dmensiuni de faianta si gresie diferite. Placile glazurate care reflecta lumina pot induce senzatia de spatiu mai mare, avand ca singur dezavantaj sensibilitatea la murdarie.

Baile mici necesita placi ceramice cu muchii rectificate, care se monteaza cu rosturi foarte fine. Stilul de amenajare fara placi ceramice sau mozaic este eficient pentru ca este la moda si se intretine foarte usor. Nu in ultimul rand, fibra de sticla poate fi montata si in zone umede, iar acest tip de tapet este eficient si nu lasa loc dezvoltarii bacteriilor si mucegaiului.

Dupa ce proprietarii stabilesc materialele folosite la decorarea peretilor si a pardoselii, acestia trebuie sa aiba in vedere zonele in care este necesara protejarea suprafetelor, si anume zona de cada si de dus, unde nu este necesara placarea pana in plafon. Proprietarii se pot opri cu placarea la nivelul superior, deasupra liniei usii interioare pentru a pastra o proportie placuta ochiului.

In zona lavoarului se recomanda montarea unei oglinzi supradimensionate care poate tine locul faiantei si mobilierului. Aceeasi abordare se poate implementa si in zona vasului de toaleta, unde nu este necesara placarea pana sus.

Un alt aspect important al amenajarii unei bai mici este tipul de iluminat, pe langa cel central fiind nevoie de alte corpuri de iluminat deasupra oglinzii. Nu in ultimul rand, proprietarii trebuie sa fie atenti la dimensiunile obiectelor sanitare, sa nu fie prea mari sau prea mici, sa poata fi incadrate in amenajarea baii si sa nu fie nevoie de ajustari ulterioare.

Recomandări mobilier pentru baie preț bun. Click aici.

Alte idei de amenajări ale unei băi de mici dimensiuni:

Video: Sfaturi compartimentare baie

Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *