Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Amenajarea corecta a unei bucatarii deschise – Recomandări bucătării open-space

Un element central al locuintei, bucataria este locul in care toata familia se aduna la masa, unde gospodinele prepara cu drag mese imbelsugate pentru cei dragi si unde se pregtesc cele mai gustoase retete. Proprietarii trebuie sa tina cont de amenajarea bucatariei pana in cele mai mici detalii, pornind de la alegerea culorilor, a mobilei si pana la culoarea peretilor. Din ce in ce mai multi proprietari au optat in ultimii ani pentru bucatariile open space, deschise spre living, care au castigat popularitate fiind foarte intalnite atat in garsoniere, cat si in apartamente mici.

Prin unirea bucatariei cu sufrageria se poate obtine un spatiu generos si luminos care permite mai multe variante de configurare a mobilierului. Prin unirea bucatariei cu livingul si crearea unui spatiu deschis se obtine un efect extraordinar. Peretii bucatariei care vor fi varuiti doar intr-o culoare sunt mai versatili si ofera o mai mare libertate pentru alegerea decoratiunilor si a mobilierului.Amenajarea corecta a unei bucatarii deschise

In alta ordine de idei, este important ca proprietarii sa utilizeze materiale asemanatoare pentru piesele de mobilier din bucataria de tip open space. Un efect placut se va obtine atunci cand proprietarii folosesc materiale similiare pentru podea, mobila si ferestre. De asemenea, este important ca proprietarii sa adauge textura spatiului disponibil din bucatarie, dar si sa pastreze un aspect aerisit si relaxat.

Bucataria open space poate fi transformata intr-o bucatarie relaxanta, evitand piesele de mobilier foarte sofisticate, dar si rafturile si decoratiunile din materiale extrem de pretioase. Se recomanda separarea armonioasa a zonelor de interes, astfel incat proprietarii pot alege doua tipuri diferite de finisaj pentru placarea pardoselii, tinand cont de principalele surse de iluminat care sa poata scoata in evidenta locul de luat masa si de preparare a hranei, spre exemplu.

Recomandări mobilier bucătărie la preț bun. Click aici.

Sugestii de bucătării open-space:

Video:

Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *