Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Top produse cosmetice Max Factor si Sleek

Facandu-se remarcate prin calitate si rezistenta produselor cosmetice, aceste doua brand-uri ofera item-uri perfecte pentru crearea unei game variate de look-uri. Paletele pentru fardurile de pleoape ale celor de la Sleek sunt renumite prin nuantele pigmentate si rezistenta indelungata, iar seturile de produse cosmetice ale celor de la Max Factor se bucura de popularitate in randul make-up artistilor.
Astfel, in articolul de fata, veti intalni topul celor mai preferate si calitative produse din gama Max Factor si Sleek, pe care le puteti achizitiona.

 
Max Factor

1. Baza de machiaj Max Factor Facefinity All Day Primer, cantitate 30 ml.
× Baza de machiaj prelungeste durata de purtare a fondului de ten si mentine machiajul perfect de-a lungul intregii zile; contine particule micro-corectoare pentru a neutraliza excesul de sebum.
× In plus, baza de machiaj de la Max Factor matifiaza pielea.
× Vezi pretul actualizat!

 


 

2. Fond de ten Max Factor All Day Flawless 3 in 1 No 60 Sand, cantitate 30 ml.
× Fondul de ten Max Factor Facefinity are o formula usoara, fara ulei, ce previne aspectul lucios inestetic, iar existenta factorului de protectia solara 20 va protejeaza pielea de razele soarelui.
× Corectorul inclus retuseaza imperfectiunile pentru un look complet.
× Vezi pretul actualizat!


 

3. Pudra compacta Max Factor Creme Puff No 41, cantitate 21 g.
× Fiind o pudra compacta versatila, potrivita pentru orice ocazie, aceasta se dovedeste a fi ideala pentru toate tipurile de ten, oferind un look fara imperfectiuni, cu o stralucire discreta, datorita milioanelor de particule ce reflecta lumina. 
× Pentru un look luminos, aplicati folosind o pensula de pudra.
× Vezi pretul actualizat!

 


SLEEK

 
1. Paleta de culori Sleek MakeUp I-Divine, in 12 nuante diferite, cantitate 13,2 g.
× Este o paleta perfecta pe care o puteti folosi pentru a obtine un machiaj deosebit al ochilor.
× Produsul este usor de folosit, iar in aplicarea acestuia veti avea nevoie de un set de pensule pentru machiaj.
× Vezi pretul actualizat!


2. Set contur, Sleek, pentru tenul mixt, cantitate 14 g
× Sleek Face Contour Kit este paleta de contouring ideala pentru a defini trasaturile fetei. Pudra inchisa te va ajuta sa creezi umbre, iar nunata deschisa te va ajuta sa pui in evidenta pometii, nasul sau fruntea.
× Nuanta este medium, iar valabilitatea produsului este de 24 de luni de la deschidere.
× Vezi pretul actualizat!


3. Ruj Sleek Matte Me, cantitate 6 ml
× Sleek Matte Me este un ruj mat, remarcat prin rezistenta si textura usoara, ce ajuta atunci cand vrei sa il porti mai mult timp. 
× Culoarea este roz, in nuanta velvet slipper (ofera o gama de culori indraznete ce au un finish mat), iar valabilitatea produsului este de 18 luni de la deschidere.
× Vezi pretul actualizat!

 


Tebuie sa stiti ca, pana si make-up artistii celebri recurg la cateva mici secrete si trucuri care pot dubla eficienta produselui folosit, daca sunt aplicate adecvat. 
Bineinteles ca mascara, kit-ul pentru stilizarea sprancenelor sau fardul de obraz sunt la fel de importante in executarea oricarui machiaj, iar daca sunteti interesat sa gasiti o gama variata de produse cosmetice si accesorii pentru make-up, aici gasiti tot ce va trebuie.
Produsele prezentate mai sus constituie, partial, elementele necesare pentru un machiaj bun si de durata. Aplicarea acestora si crearea unor mici “artificii stilistice” va pot ajuta sa obtineti machiajul dorit.

 

Blogger si fotograf.
Sper tare mult că informațiile din acest articol ți-au fost de ajutor. Nu ezita în a-ți spune părerea într-un comentariu chiar mai jos!
Diana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *