Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Telefoane Ieftine cu NFC (sub 600 ron)

NFC sau Near Field Communication (comunicare în câmp apropiat) este un set de standarde de comunicare fără fir, pe distanțe foarte scurte, cu consum redus de energie, ce permite ca două dispozitive să comunice între ele, atingându-le unul de celălalt ori punându-le unul lângă celalalt, la o distanță de maxim 10 centimetri.

  • Transferul de contacte și pagini web – NFC poate transfera instantaneu contactele de pe un telefon pe altul ori adresa oricărei pagini web. Este cel mai rapid mod de a transfera astfel de date între două telefoane.
  • Plăți fără contact – poți folosi telefonul cu NFC pentru a efectua plăți, ca și cum ai folosi o carte de credit. Atât Google cât și Microsoft oferă soluții de plată bazate pe NFC în sistemele lor de operare mobile, folosind o aplicație numită Portofel. Această aplicație poate stoca datele cărților de credit și poate realiza plăți rapide folosind aceste date.
  • Împerecheat dispozitive (sună “controversat”, nu-i așa?) – NFC poate fi folosit pentru a împerechea prin Bluetooth dispozitive gen căști, boxe, dispozitive de redare multimedia ori controlere cu telefoane, tablete sau console cu NFC. Această tehnologie este adoptată din ce în ce mai mult și de producătorii de automobile deoarece poate fi folosită pentru a împerechea rapid telefonul șoferului cu sistemele multimedia ale mașinii. Companii precum BMW și Mercedes folosesc această tehnologie în noile lor modele de mașini.
  • Transfer de fișiere – NFC poate fi folosit pentru a realiza în mod automat pașii de pornire și împerechere a două dispozitive prin conexiuni Bluetooth, pentru a transfera mai rapid fișiere între cele două.
Ce caracteristici pot avea Telefoanele:
Brand:Samsung, Allview, Huawei, Apple, Assus, LG, HTC, Alcatel, Microsoft, iHunt, Nokia, Sony, Meizu, Xiaomi, Lenovo, MuPhone, Leagoo, Yezz, Utok, STK, Karbonn, Cubot, Evolio, Motorola, Vonino, Blackview, Evolveo, Hnor, BlackBerry, Vodafone, ALPS, Media-Tech, Oppo, E-Boda, Letv, Mann, Philips, Acer, Elari, Energizer, Evotech, Oneplus, Rugtel, Wink, Caterpillar, Doogee, Umi, Xcomm, Coolpad, Freeman, Gsmart, Hisense, One plus, Tecmobile, Vison Touch, XioCai, Yotaphone, Bluboo, Cetrix, Energy Sistem, Goclever, Kmax, Melrose, Outkitel, X Touch.

Pret: Sub 300 ron.

Tehnologie: 3G, 4G, GPS, NFC, SingleSim, Dual Sim.

Sistem Operare: Android, iOS, Microsoft, Altul.

Diagonala Display:Sub 3.5, 3.5-3.9, 4-4.9, 5-5.5, peste 5.5

Rezolutie Camera: 2 mp, 3 mp, 4 mp, 5 mp, 5-10mp, peste 10 mp.

Frecventa Procesor: Sub 500 MHz, 1-5 GHz, 1.5-1.9 GHz, peste 2.0 GHz.

Memorie interna: Sub 4 GB, 4-8 GB, 8-16 GB, 16-32 Gb, 32-64 GB, 128 GB.

Capacitate Baterie: Sub 1000 mAh, 2000 mAh, 2000-4000 mAh, peste 4000 mAh.

emag-iconOferte Emag.Ro Cumpara
altex-iconOferte Altex.Ro Cumpara
pcgarage-iconOferte PcGarage.Ro Cumpara
evomag-iconOferte EvoMag.Ro Cumpara
flaxOferte Flax.Ro Cumpara
pcfunOferte Pcfun.Ro Cumpara
prostoreOferte ProStore.Ro Cumpara

Oferte Second Hand

olxOferte Olx.Ro cumpara
okaziiOferte Okazii.Ro Cumpara
lajumateOferte LaJumate.Ro Cumpara
Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta
Ultimele postari ale lui Julieta (vezi toate)

One Response to Telefoane Ieftine cu NFC (sub 600 ron)

  1. Ene Ruxandra spune:

    E ok pretu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *