Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Set surubelnite pentru diverse aparate

Acest articol este ideal pentru persoanele care sunt pasionate de reparatii sau inlocuirea de piese. Puteti repara telefoane mobile, laptopuri, tablete, computere, ceasuri, electronice si electrocasnice. Seturile de surubelnite pentru demontare de telefoane sau pentru repararea lor sunt foarte utile. Urmariti cu atentie produsele din acest articol si alegeti-l pe cel mai bun.

Surubelnite pentru electronice si alte obiecte
set-surubelnite-electroniceSetul vine insotit cu 5 surubelnite si 2 triunghiuri speciale pentru desfacerea carcasei, ramei sau a display-ului.
Pret: 51 RON
Link: Cumpara
Set surubelnite pentru telefoane mobile
kit-surubelnite-pentru-telefoane-mobile-4234136Acest set este foarte practic si eficient atunci cand pasiunea dvs. este de a repara telefoane sau alte obiecte digitale.
Setul este insotit de 16 piese.
Pret: 52 RON
Link: Cumpara
Set surubelnite 32 in 1 pentru telefoane mobile, plus in alte cazuri.
set-surubelnite-32-in-1Setul contine: 8 capete torx, 6 capete cu varf hexagonal, 7 capete cu varf drept, 4 capete Philips, un capat cu varf stea, 1 capat Y3.0, un capat TA2.3, un capat 1.0 si un capat 2.3
Pret: 16 RON
Link: Cumpara
Set surubelnite Baku
set-surubelnite-bakuPret: 20 RON
Set profesional pentru repararea dispozitivelor.
Link: Cumpara
Ma numesc Andreea Alexandra, am optsprezece ani si imi place sa-mi dedic o parte din timpul liber in mediul online, lucrand pentru dezvoltarea anumitor proiecte. Sper ca toate informatiile publicate pe site sa va foloseasca si sa va ajute!
Alexandra
Ultimele postari ale lui Alexandra (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *