Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Reduceri Laptop Gaming

Aceste laptopuri sunt destinate celor care vor sa incerce si jocuri video. Cel mai important aspect care defineste un laptop de gaming este placa video dedicata. Fie ca vorbim de nVidia sau AMD, placa video este mult mai potenta daca este de tip dedicata.

Cand vine vorba de procesor nu este neaparata nevoie de un i7 de ultima generatie pentru ca si un i3 de ultima generatie este de ajuns. Memorie Ram este bine sa fie de minim 8 Gb pentru jocurile de strategie mai ales iar un ssd este de asemenea un lucru bun pentru ca hdd-urile se misca mult mai incet in comparatie cu un ssd. Cele mai populare laptopuri de gaming sunt cele din gama AlienWare dar si celelalalte companii au asemenea laptopuri in gama dar la un pret mai mic. Altele produse bune pentru gaming sunt cele din gama Assus Rog.

emag-iconReduceri Laptop Gaming Emag Cumpara
altex-iconReduceri Laptop Gaming Altex Cumpara
pcgarage-iconReduceri Laptop Gaming PcGarage.Ro Cumpara
cel-icomReduceri Laptop Gaming Cel.Ro Cumpara
marketonline-iconReduceri Laptop Gaming  MarketOnline.Ro Cumpara
itgalaxy-iconReduceri Laptop Gaming ItGalaxy.Ro Cumpara
azertyReduceri Laptop Gaming Azerty.Ro Cumpara

 

Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta
Ultimele postari ale lui Julieta (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *