Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

PC Jocuri Ieftin sub 2500 ron

Pentru cei care doresc un calculator pentru jocuri ieftin dar in acelasi timp si bun, avem cateva recomandari. Pc-urile de mai jos sunt dotate cu procesoare de ultima generatie si placi video optime care vor asigura performanta in majoritatea jocurilor.

Fata de un laptop, aceste pc-uri sunt echipate cu procesoare mai puternice care vor asigura performanta. In cazul unui laptop veti avea un procesor cu o frecvente redusa. Unele pc-uri sunt dotate cu 4 GB Ram in timp ce altele cu 8 GB Ram.

  1. Desktop PC Gaming Lenovo IdeaCentre

Un sistem solid echipat cu un procesor i3 din generatia 7-ea, din seria Kaby Lake cu o frecvente de 3.9 GHz. Avem o placa video optima si anume nVidia GeForce GTX 1050 cu o memorie de 2 GB. Cei 8 GB rami si 1 TB stocare vor asigura performanta de care aveti nevoie. Daca doriti un plus de rapiditate pe viitor ii puteti adauga si un ssd.

Pro: Procesor de generatie noua, placa video buna, 1 TB stocare, 8 GB Ram.

Contra: –

Pretul mediu este de 2500 ron, mai multe informatii si pret aici.

2. Desktop Serioux Multimedia A4

De data aceasta avem un pc echipat cu un procesor AMD si placa video tot de la AMD. Procesorul dispune de 6 nuclee cu o frecventa de 3500 MHz si Turbo Boost de pana la 4100 MHz. Placa video este una de calitate de tip GDDR5 si anume un Radeon RX 460 Dual OC. Alte informatii despre acest pc: 4 GB Ram si spatiu stocare de 1 TB.

Pro: Procesor 6 nuclee, placa video GDDR5, Stocare 1 TB, Pret.

Contra: 4 GB Ram.

Pretul mediu este de 2200 ron, mai multe informatii si pret aici.

3. Desktop Serioux Multimedia A3

Fata de sistemul de mai sus difera putin pretul si modelul procesorului. Este momentan cu 100 ron mai scump decat pretul maxim de mai sus dar ofera un procesor foarte puternic. Avem de-a face cu un precesor AMD FX8 8350 cu o frecventa de 4000 MHz. In Turbo Boost frecventa poate ajunge la 4200 MHz. Procesorul are 8 nuclee si un cache de 8192 Kb. Placa Video este de tip GDDR5 cu 2 GB. Este vorba de modelul Sapphire Radeon RX 460 OC. Alte specificatii: 8 GB Ram si HDD de 1 TB. Chiar daca pretul este cu 100 ron peste buget, procesorul este puternic iar pc-ul merita achizitionat.

Pro: Procesor Octa Core, Placa video, Ram, Stocare.

Contra: Pret cu 100 ron peste buget.

Pretul mediu este de 2600 ron, mai multe informatii si pret aici.

4. Desktop PC ITGalaxy Dark Gamer V2

De data aceasta avem un pc ce combina procesorul de la AMD cu placa video de la nVidia. Vorbim despre un procesor cu 6 nuclee, AMd FX X6-6350. Procesorul are o frecventa de 3.9 GHz. Placa video este una de generatie noua si anume nVidia GTX 1050TI de 4 GB. Aceasta configuratie putem spune ca este cea mai optima de pana acum, acest pc va da cel mai bun randament in jocuri datorita placii video GTX 1050 TI. Sistemul mai dispune de 8 GB Ram si Stocare de 1 TB.

Pro: Procesor puternic, Placa video foarte buna, Stocare 1 TB, 8 GB Ram.

Contra: Nimic.

Pretul mediu este de 2600 ron, mai multe informatii si pret aici.

Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *