Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Pareri yellowstore.ro

Yellowstore.ro este un magazin online care importa si distribuie aparatura foto, optica sportiva si accesorii. Colaboreaza cu cele mai importante branduri din lume, a aparut in anul 2009 si a fost deschis de Nikon Romania. Magazinul il gasiti in Bucuresti in Baneasa Shopping City si nu numai, il puteti gasi in mai multe orase din Romania si in acest fel au format un lant de magazine.
Ofera mai toata gama de modele a unui singur producator foto, iar produsele sunt 100% originale si le puteti testa in magazinele fizice pe care le gasiti in majoritatea oraselor din Romania.

Acest magazin online ofera:

– configurare gratuita in momentul achizitionarii de produse, dar si oricand pe durata garantiei
– tax free (puteti cere magazinului completarea formularelor tax free atunci cand plecati din tara, pentru a recupera valoarea TVA-ului
– 3 ani garantie (in loc de 2 ani standard) daca achizitionati un aparat foto sau un obiectiv, daca ati cumparat produsele specificate trebuie sa inscrieti produsul/produsele in maxim 30 de zile pe acest site http://www.nikonisti.ro/comunitate/account/
– accesorii garantate 100% (daca acestea se vor strica, oricand pe durata garantiei, vor fi inlocuite in magazin cu un produs similar, la prezentarea produsului defect si a facturii

O chestie foarte tare pe care o gasiti in magazinele fizice este printarea fotografiilor cu ajutorul aparatelor DigiFoto-Maker.

Program de lucru: Luni-Vineri 9:30-18
Call center service Nikon: Luni-Vineri 9:30-18 | Sambata 9-12 (telefon: 031 99 99)
Telefon: 031 99 91

Pe site gasiti urmatoarele categorii:

produse (aici veti gasi DSLR consumer, DSLR profesional, mirrorless, mirrorless portret, mirrorless peisaj, mirrorless zoom, mirrorless sport, mirrorless macro, mirrorless gama pro, mirrorless 1 nikkor, mirrorless teleconvertoare, compacte premium DL24-85f/1.8-2.8, compacte premium DL18-50f/1.8-2.8, compacte premium DL24-500f/2.8-5.6, coolpix ultrazoom, coolpix performance, coolpix slim, coolpix all weather, coolpix life, obiective portret, obiective peisaj, obiective zoom, obiectie sport, obiective macro, obiective gama pro, obiective 1 Nikkor, obiective teleconvertoare, outdoor seria Dorel, outdoor lunete vanatoare, outdoor lunete terestre, outdoor lunete accesorii, outdoor binocluri, outdoor microscoape, outdoor accesorii optica, outdoor telemetre)

accesorii (aici veti gasi microfoane, curele, accesorii video, curatare, blituri, baterii, cabluri, telecomenzi)

camere de actiune (aici veti gasi camere si accesorii camere)

Daca sunteti client al acestui magazin, va invitam sa trimiteti un vot si sa lasati un comentariu mai jos.

Acorda note magazinului:

1.17/5 (1)
Ma numesc Andreea Alexandra, am optsprezece ani si imi place sa-mi dedic o parte din timpul liber in mediul online, lucrand pentru dezvoltarea anumitor proiecte. Sper ca toate informatiile publicate pe site sa va foloseasca si sa va ajute!
Alexandra
Ultimele postari ale lui Alexandra (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code