Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Pareri și despre Cellini.ro

Magazinul online Cellini este unul din cele mai vechi in domeniu, una din cele mai cunoscute afaceri in care se comercializeaza bijuterii si ceasuri de buna calitate din Romana. Cellini este acum lider de piata in ceea ce priveste distributa si comercializarea produselor de lux ca si urmare a dorintei de  a oferi produse de calitate ce apartin celor mai prestigioase marci de bijuterii si de ceasuri. Cellini este un partener principal din Romania al unor marci de renume precum Eva Nobile, Dogma, Carezze, Leo Pizzo, Omega, Tissot, Calvin Klein, Zenith, Cartier, precum si multe alte marci. Cellini are o retea de magazine foarte bine pusa la punct, primul magazin deschis fiind cel din capitala in anul 1999. De atunci, produsele si serviciile Cellini sunt sinonime cu calitatea, rafinamentul si eleganta.

Magazinele Cellini si centrul de service autorizat de companii de ceasuri prestigioase reflecta pasiunea si dorinta de a dezvolta la nivelul piete locale si de a creste o data cu exigentele clientilor. Cellini este un magazin care garanteaza calitatea si originalitatea produselor care respecta cele mai stricte norme de siguranta si de fiabilitate si care sunt supuse controalelor de calitate foarte riguros.

Produsele din magazinul Cellini au preturi variate si sunt potrivite pentru a fi oferite sub forma de cadou, pentru ca doamnele si domnisoarele sa se simta rasfatate sau pur si simplu sa faca o investitie intr-un produs de calitate.

Pe site este disponibila si reteaua de magazine Cellini cu adresele lor, dar si informatii privind produsele, garantia acestora sau chiar posibilitatea de returnare a produselor in cele ma bune conditii. Cu un simplu click si completarea unor date, clientii isi pot face un cont pe site, ramane doar sa se autentifice si sa isi aleaga produsul sau produsele care ii intereseaza, urmand sa plaseze o comanda ferma si, dupa alegerea metodei de plata, este suficient sa astepte livrarea produselor prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Fara doar si poate, cel mai frumos cadou este bijuteria de la Cellini, bijuteria mult visata care exprima recunoastere, respect, dragoste si sentimentele pure ale celui care o ofera.

Acorda note magazinului:

Încă nu există evaluări.
Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta
Ultimele postari ale lui Julieta (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *