Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Pareri romarg.ro

Romarg.ro este o firma de gazduire web ce se incadreaza in categoria firmelor de gazduire web ce au ani de vechime si de experienta, iar portofoliul de clienti are un potential de crestere foarte mare, avand in acest moment 81800 de domeni gazduite. Ofera servicii de gazduire web si gazduire dedicata pentru clienti din Romania, Europa si SUA. Incaperea unde sunt situate serverele este dotata cu: instalatii de climatizare, podea falsa, sistem de stingere a incendiilor, sisteme UPS si generatoare Diesel care sunt folosite in cazul intreruperii energiei electrice. Serverele se afla in reteaua GTS Telecom, din Roamania, iar aceasta retea este legata la RoNIX, acest lucru mareste viteza de transfer pentru utilizatori, indiferent in ce retea se afla.

Alte informatii legate de infrastructura data center: cladirea este dotata cu paratraznet, 3 unitati de aer conditionat, rack-uri ancorate anti-seismic in pardoseala din beton, sistem antiincendiu, cablurile de alimentare sunt pozitionate sub podea in paturi speciale, impamantate, separate de paturile pentru mediile de transmisie.

De la Softaculous veti putea instala gratuit peste 220 de scripturi, cum ar fi: wordpress, joomla, drupal, roundcube, zen cart, phpbb, magento, concrete5 s.m.a.d.

In functie de serviciul web pentru care optati, el poate fi activat imediat dupa confirmarea platii. Clientii recomanda aceasta firma de gazduire web datorita suportului prompt si profesional.

Daca va mutati site-ul la Romarg si achizitionati un pachet de gazduire Personal, Business sau Reseller si-l platiti pe 12 luni, 24 luni sau 36 luni veti beneficia de inca pe atat (exemplu: 12 luni + 12 luni gratuite, 24 de luni + alte 24 de luni gratuite).

Garantare disponibilitate servicii:
99.5% – 100% = procentaj care se returneaza 0%
98% – 99.5% = procentaj care se returneaza 10%
95% – 97.9% = procentaj care se returneaza 25%
90% – 94.9% = procentaj care se returneaza 50%
sub 89.9% = procentaj care se returneaza 100%

Contul dvs. nu va fi creditat in situatii: razboaie, calamitati naturale, intreruperea comunicatiilor, foc, virusi, hackeri, nefunctionarea corecta a unui software ofert de alta sursa (scripturi gratuite, software de comert electronic, flood, cutremuure, embargouri, actiuni ale autoritatilor legale), lucrari de intretinere, probleme legate de DNS, probleme de acces ale clientului FTP, POP, IMAP sau SMTP.

Daca nu veti fi complet satisfacut de calitatea contului de gazduire aveti garantia de 30 de zile, iar in aceasta perioada aveti dreptul sa va convingeti daca merita sa continuati cu dansii. Urmatoarele servicii nu sunt incluse in garantia de 30 de zile: taxele pentru inregistrarea numelor de domeniu, taxele achitate pentru serverele dedicate si servere virtuale, serviciile comandate in calitate de reseller, taxe achitate pentru servicii optionale, taxe achitate pentru prelungirea contractelor sau upgradeuri, taxele de activare pentru conturile de gazduire, clienti sau reselleri.

Parerile clientilor sunt pe acest site.
Status servere aici.
Modalitati de plata: 
transfer bancar, numerar, online prin PayPal sau ePayment.

Program de lucru:
Livechat, dupa ce sunteti autentificat.
Departamentul vanzari: Luni-Vineri 08-24
Departamentul plati: Luni-Vineri 09-20
Departamentul suport tehnic: Luni-Vineri 08-24 | Sambata 09-18
Telefon: 40 372 681 700

Timp de raspuns pentru tichete:

  • Suport Clienti: timp maxim de raspuns 60 de minute.
  • Suport Plati: timp maxim de raspuns 60 de minute.
  • Suport Tehnic: timp maxim de raspuns 30 de minute.

Ar trebui sa vizitati urmatoarele pagini:

Termeni si conditii Termeni si conditii Inregistrare domenii web Inregistrare domenii web Gazduire web Gazduire web Reseller gazduire Reseller gazduire Reseller domenii Reseller domenii Servere VPS Servere VPS Servere dedicate Servere dedicate Certificate SSL Certificate SSL

Daca sunteti client, va invitam sa trimiteti un vot si sa lasati un comentariu mai jos.

Acorda note magazinului:

3/5 (2)
Ma numesc Andreea Alexandra, am optsprezece ani si imi place sa-mi dedic o parte din timpul liber in mediul online, lucrand pentru dezvoltarea anumitor proiecte. Sper ca toate informatiile publicate pe site sa va foloseasca si sa va ajute!
Alexandra
Ultimele postari ale lui Alexandra (vezi toate)

One Response to Pareri romarg.ro

  1. Samy spune:

    Am la ei primul pachet de gazduire, cel de 2 euro si putin. Imi place ca ofera procesor bun, la alte firme era procesorul la 50% doar daca umblam prin wp-admin in wordpress(la hostico am patit asta). 3.0 GHz e chiar ok, cand competitorii la 2 euro ofera 2 GHz maxim si ala la 50%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code