Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Pareri mxhost.ro

Mxhost.ro este o firma ce ofera servicii de gazduire web si activeaza in acest domeniu din anul 2004. Serviciile oferita sunt la o calitate ireprosabila, oferind pachete accesibile proiectelor de dimiensiuni mici sau mari. Gazduiesc site-uri de prezentare, bloguri, site-uri ale agentiilor de presa, dezvoltatori software, agentii de turism si magazine online cu mii de vizitatori. Echipa mxhost este formata din persoane tinere devotate si vor continua sa ofere cele mai bune servicii de gazduire web si sa lanseze noi oferte imbunatatite. Clientii mxhost aprecieaza: securtitatea si siguranta, suport tehnic 24/24, preturile accesibile.

Modalitati de plata: transfer bancar, depunere numerar, card online, paypal, moneybookers.

Serviciile de gazduire mxhost includ uptime de 99.9% lunar, insa se poate sa apara probleme cu servele sau cu unele aplicatii de pe acestea, ce pot duce la intreruperea serviciilor perioade de timp.

Lucrarile de mentenanta si actualizarile vor fi anuntate prin e-mail. Serviciile de gazduire pot fi intrerupte si din alte motive, iar pentru acestea nu veti fi creditat: setari defectuoase ale companiilor de comunicatii, ip-ul clientului blocat in firewall, utilizarea necorespunzator a serviciilor de catre client, utilizarea de aplicatii necorespunzatoare, caderi de curent.

Cum se aplica creditarea in cazul nefunctionarii temporare a serviciilor:

100%-99.9% – fara creditare
99.9%-99% – 25%
99%-98% – 50%
98%-95% – 75%
sub 95% – 100%

Program de lucru: Luni-Vineri 09:00-24:00
Telefon: 0363 401 310

Ar trebui sa vizitati urmatoarele pagini:

Termeni si conditii Inregistrare domenii Gazduire website Gazduire wordpress Gazduire magento Gazduire reseller Reseller domenii Servere VPS Servere VDS ssd Servere dedicate Colocare servere Certificate SSL

Alte sericii oferite de mxhost: webdesign, kernelcare, backup idera/r1soft, softaculous.

Daca sunteti client, va invitam sa trimiteti un vot si sa lasati un comentariu mai jos.

Acorda note magazinului:

4.17/5 (1)
Ma numesc Andreea Alexandra, am optsprezece ani si imi place sa-mi dedic o parte din timpul liber in mediul online, lucrand pentru dezvoltarea anumitor proiecte. Sper ca toate informatiile publicate pe site sa va foloseasca si sa va ajute!
Alexandra
Ultimele postari ale lui Alexandra (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *