Pareri LeroyMerlin.Ro

LeroyMerlin.Ro este un magazin de tip bricolaj ce ofera preturi mici. Magazinul ofera materiale de constructii, articole si accesorii pentru baie, izolatii si incalzire, unelte, articole gradina, mobila si accesorii bucatarie.

Lista de magazine LeroyMerlin o gasiti aici.

Lista de servicii oferite: Rambursare de 2x diferenta, pauza e cafea, livrare, card client de identifacre, finantare, lumea micilor bricoleuri, inchiriere unelte, debitare lemn, confectionare chei, mixare vopsea, retur marfa, serviciul post vanzare.

Parerile si comentariile le puteti lasa printr-un comentariu.

Acorda note magazinului:

2.34/5 (2)

Julieta

Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! O zi minunata in continuare!
Julieta

Ultimele postari ale lui Julieta (vezi toate)

One Response to Pareri LeroyMerlin.Ro

 1. Mihalache Ovidiu spune:

  Buna seara
  Duminica 29.092019 avand urgent nevoie si neavand alta alternativa,am cumparat de la Leroy Merlin Bragadiru 10 scanduri 22x150x400(0,138mc)la un pret de 1790Lei/mc cand la orice depozit de materialede constructii este undeva la 750Lei/mc.
  Intamplarea a facut sa pice lucrarea programata,drept urmare Luni 30.09.2019 m-am prezentat cu scandurile la magazin pentru a face retur.
  Aici supriza,mi s-a spus ca trebuie sa ma prezint cu marfa la Ocolul Silvic pentru verificare produs.Le-am spus ca marfa am cumparat-o de la ei nu de la Ocolul Silvic…raspunsul a fost ca,asta este procedura.
  Am pus mana pe telefon si am sunat la ANPC…aici alta surpriza ,mi s-a raspuns ca nu exista lege care sa-i oblige sa primesca retur marfa cumparata din MAGAZIN,ci doar pe cea cumparata ONLINE si ca te pun pe drumuri in speranta ce vei renunta.
  Am mai facut retur de produse si la alte magazine de Bricolaj,dar n-am intampinat probleme de genul,probabil ca asa inteleg ei ca trebuie sa procedeze cu clientul,poate au prea multi si isi permit sa-i determine sa aleaga alte magazine de bricolaj
  Asa ca pe viitor….ghici daca avem vreo sansa sa ne intalnim intr-un magazin Leroy Merlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.