Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,33 din 5)
Încarc...

Pareri ITGalaxy.ro

Produsele comercializate de magazinul ITGalaxy.ro sunt noi, sigilate, originale si beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.

adresaAdresa magazin: Strada Turturelelor 52, București 030882, Romania

contactContact:

Pentru preluare comenzi online, telefonic si mail :
Luni – Joi 09:30 – 19:00
Vineri 09:00 – 16:00
Numar Telefon Vanzari: 021.324.43.44 / 0731.444.999
Numar Fax: 0378.10.46.85 
Email: vanzari@itgalaxy.ro
Program de lucru: Luni – Joi: 09:30 – 19:00
Vineri: 09:00 – 16:00

plataMetode plata:

Numerar in magazin, Ramburs / prin curierat , Ordin de plata, Card, In rate.

produseCategorii de produse:

Laptop-uri, Smartphone-uri, Tablete, Ebook readere, Desktop PC, Monitoare, Componente PC, Periferice, Imprimante, Birotica, Aparate foto, Camere video, Console, Televizoare, Electronice, Electrocasnice mici, Electrocasnice mari, ARticole de bucatarie, Ingrijire personala, Cosmetice, Climatizare, Bricolaj, Sanitare, Retelistica, Securitate si supraveghere, Servere, Software, Sport, Auto, etc.

Acorda note magazinului:

2.7/5 (9)
Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta

3 Responses to Pareri ITGalaxy.ro

  1. Nicu spune:

    Este un site mai vechi cu articole de calitate. Am cumparat de multe ori de la ei in trecut. Cu timpul, insa, nu mai s-au ocupat prea bine de magazin, observ.

  2. Cornelia spune:

    Servicii de consultanta foarte proaste. Nu raspund zile intregi la telefon si cand in sfarsit raspund se rastesc la client. Intentionam sa cumpar un aer conditionat, insa din cauza acestui comportament total lipsit de respect fata de client, am renuntat. Piata si oferta sunt atat de mari incat nu merita a te impiedici de IT Galaxy!

  3. Bogdan spune:

    Nu înțeleg comentariile de mai sus deoarece eu nu am avut niciodată probleme cu ei. Sunt un magazin online serios cu sediul în București destul de aproape de Unirii și sunt în plină expansiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *