Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Pareri aleroma.ro

Magazin online ce ofera o gama larga de produse termice. Produse din gama: centrale pe lemn, calorifere, centrale electrice, boilere, hidrofoare,pompe de circulatie,statii de dedurizare,panouri solare,convectoare electrice, etc. Magazinul are o experiență de durată pe piața din țara noastră. Produsele sunt furnizate de firme de top ce excelează la capitole gen seriozitate și calitate. Materialele din care sunt compuse produsele sunt avizate. Returnarea produselor se poate efectua în termen de 14 zile de la primirea coletului.

adresaAdresa magazin: BUCURESTI, aleea Armenis nr 2 sector 3

contactContact:

Telefonic: 021 345 56 07 / 021 345 56 05 / 0723 172 349 / 0735 230 402 / 0731 334 946
Prin email: comenzi@aleroma.ro

plataMetode plata:

Numerar
Transfer bancar
Finantare in Rate

produseCategorii de produse:

Centrale termice, Seminee, Accesorii cazane termice pe lemne, Accesorii centrale termice, Incalzire in pardoseala, Panouri Radiante, Panouri Solare, Aer Conditionat, Aertorme, Ventiloconvectoare, Convectoare electrice, Bilere, Pompe, Hidrofoare, Incalzitoare instant pe gaz, Teava cupru, Baterii sanitare, Rezervoare WC, Casa & Gradina, Centrale termice Termet, etc.

Acorda note magazinului:

Încă nu există evaluări.
Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta
Ultimele postari ale lui Julieta (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code