Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Magazine electrocasnice -hote-

Atunci cand iti doresti sa mentii in bucataria ta un aer curat si sa prepari ceva intr-un mediu confortabil, hota joaca un rol destul de important, fiind extrem de utila. Hota poate fi cu evacuare la exterior sau in sistem de recirculare, insa trebuie spus ca eficienta maxima se regaseste la tipul cu evacuare in exterior. Hota se monteaza la o distanta de 60 – 75 cm fata de aragaz/plita; daca aceasta se monteaza mai jos, exista riscul deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate, iar daca se monteaza mai sus, isi poate pierde eficienta.

MAGAZIN LINKUL CATRE PRODUS
emag.ro Hote
flanco.ro Hote
itgalaxy.ro Hote
badabum.ro Hote
evomag.ro Hote
cel.ro Hote
mediagalaxy.ro Hote
domo.ro Hote
praktiker.ro Hote
altex.ro Hote
demax.ro Hote
garagemall.ro Hote
tonis.ro Hote
rombiz.ro Hote
casasibucataria.ro Hote
gorenje.ro Hote
dedeman.ro Hote
electrolux.ro Hote
Hota se curata dupa fiecare folosire a ei prin stergerea cu o laveta inmuiata in prealabil in apa calduta amestecata cu detergent. Se poate folosi detergent lichid ori gel. Trebuie specificat ca, materialul de curatare nu trebuie sa contina particule ce ar putea sa zgarie suprafetele vopsite sau din otel inoxidabil.
Hotele de ultima generatie sunt prevazute cu sistemul de absorbtie periferica, iar modelele care beneficiaza de acest sistem, sunt prevazute -automat- cu filtre anti-grasime de cea mai inalta calitate.
Daca alegeti un astfel de electrocasnic cu temporizator, aceasta permite oprirea automata a hotei dupa o perioada de 15 minute.

Blogger si fotograf.
Sper tare mult că informațiile din acest articol ți-au fost de ajutor. Nu ezita în a-ți spune părerea într-un comentariu chiar mai jos!
Diana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *