Detergent pentru indepartarea petelor

Articol modificat la data de:

In caz ca ati renuntat la anumite haine sa le purtati din pricina petelor si pe care ati dori sa le purtati din nou ca inainte, dar va amintiti ca ati ramas fara solutii in indepartarea lor, iar acest lucru va demoralizeaza, iata ca am descoperit cateva sloutii pentru dvs.

O sloutie cunoscuta de majoritatea persoanelor care au intampinat probleme cu petele de pe haine este VANISH OXI ACTION LICHID. Acest detergent lichid indeparteaza prompt toate tipurile de pete, inlcusiv pete mai dificile.
vanish-pentru-pete
Acest produs il puteti folosi fara grija pe tesaturile colorate, cat si pe cele albe. Daca petele dvs. au vechime, cu atat va fi mai greu de indepartat, deoarece pata este uscata si este nevoie sa actionati asupra petei cu Vanish Oxi Action Lichid si adaugati-l la fiecare spalare. Daca pata este depusa recent acest produs o va indeparta in cel mai scurt timp. Acest produs indeparteaza petele de cafea, petele de ceai, petele de pe covor si a petelor de ulei. Il puteti cumpara de aici (14 RON 1L) si de aici (23 RON 2L).

Un alt detergent pe care il puteti achizitiona de la Supermarket este Ariel Professional pentru indepartat pete (sticla verde).
solutie-pentru-indepartarea-petelor-ariel-profesional

Alexandra
Ultimele postari ale lui Alexandra (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.