Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cele mai frumoase și noi boluri decorative

Prin formele sale unice și designul modern, aceste boluri oferă, cu siguranță, un aspect deosebit în timpul mesei. Create îndeosebi pentru o mai bună așezare a preparatelor, acestea sunt foarte ideale atât ca aspect, cât și ca întrebuințare.
Fiind și parte dintr-un decor modern și deosebit, bolurile decorative sunt obiecte care aduc un aer sofisticat oricărei camere și sunt piese foarte versatile, potrivite si pentru a anima un spatiu pe care -poate- nu intenționați să-l redecorați de la zero. Pot constitui, de asemenea, cadouri perfecte pentru prietenii care s-au mutat în casă nouă.
Mai jos, bolurile sunt prezentate în ordinea descrescătoare a prețurilor, iar pentru mărirea imaginilor, puteți apasa pe acestea.


Bolul auriu din cristal este produs manual, iar prin forma sa deosebita reușește să ofere fiecărei mese, eleganța cuvenită. 
Este recomandat pentru cadouri pentru diverse ocazii: aniversări, sărbători, nunți, evenimente etc.
Are un diametru de 30 de cm, este produs în Suedia și conține semnătura designer-ului. Obiectele din sticla Maleras sunt adevărate capodopere ale tradițiilor suedeze și odată cu achiziționarea bolului, veți avea garanția unei creații din cristal, complet suedeze.
Continut pachet: 1 x bol
CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII


Setul de 6 boluri Negro ming reprezintă un amestec de inovație, originalitate și atingere tradițională.
Poate fi o idee de cadou pentru diverse ocazii: casă nouă, majorate, sărbători, nunți, evenimente și așa mai departe.
Bolurile au o formă pătrată și sunt destinat servirii (sos/ aperitiv). Cele șase boluri sunt din porțelan, în culoarea negru și stilul modern.
Dimensiuni (L x l x i cm): 8 x 8 x 4
Continut pachet: 6 x bol
CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII

 

 

Bolul este din porțelan cu canturi armate, iar prin forma sa deosebita reușește să dea un aer modern.
Este rezistent la șoc termic și este foarte translucid.
Albul elegant, în nuanța “de fildeș” conferă o strălucire unică. Produsul este realizat manual, ceea ce contribuie încă o dată la unicitatea acestuia. În conformitate cu standardele de durabilitate, toate articolele de marca BONNA au “margini întărite”, ceea ce contribuie la utilizarea lor de ani de zile.
Continut pachet: 1 x bol
CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII

 

Bolul Hendi este din porțelan special, poate cel mai dur tip disponibil pe piață și un aspect minimalist.
Fiind relativ ușor, are o rezistență la uzura și la impact, dar și la temperaturi ridicate.
Are o destinație universală, este compatibil cu mașina de spălat vase și se poate folosi la cuptorul cu microunde. Bolul are o formă dreptunghiulară, iar dimensiunile acestuia sunt 235 x 160 x (H) 98 mm.
Întreținere: A se curata cu o cârpă umedă.
Continut pachet: 1 x bol
CLICK AICI PENTRU PREȚ ȘI ALTE DETALII

 

Produsele din ceramică sau porțelan sunt o tradiție a culturii noastre, iar în bolurile decorative de mai sus regăsim elemente care îmbină armonios meștesugul, arta și iubirea care au fost capabile să dea naștere unor obiecte speciale.
Sticla cristalină este și ea o inovație a industriei cristalului, prin care se creează produse mai accesibile, de o calitate și o eleganță asemănătoare cristalului, iar mai multe produse asemănătoare puteți găsi AICI.

Blogger si fotograf.
Sper tare mult că informațiile din acest articol ți-au fost de ajutor. Nu ezita în a-ți spune părerea într-un comentariu chiar mai jos!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code