Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cele mai bune si ieftine umidificatoare

Pentru că nivelul scăzut al umidității poate afecta căile respiratorii ale copiilor, este recomandat să achiziționat un umidificator. Problemele legate de umidititatea scăzută se leagă de sănătate dar și conferă un disconfort la respirație. Este optim să avem grijă de această problemă în procesul de creștere al copilului așă ca trebuie să alegem un umidificator de calitate. Umidificatorul își face treabă în orice anotimp dar mai ales iarna când acest aparat conferă protecție împotriva infecțiilor și uscaarea pielii sensibile. Dacă nivelul de umiditate din camera este 40% sau sub, este indicat să folosim un umidificator pentru al urca la valoarea optimă de 50-60%. Sunt recomandate mai ales aparatele ce folosesc tehnologie ultrasonică pentru ca riscul de accidente este mai redus decât la umidificatoarele clasice pe abur. Aceste umidificatoare au un sistem de vapori fini care nu cauzează mucegai sau produc fenomenul de condens.

Tipuri de umidificatoare:

 • Umidificator cu aer rece – În funcție de aparat, poate funcționa prin puvlerizarea unei jet fin de apă sau printr-un ventilator. Aceste aparate cu aer rece trebuiesc curățate mai des.
 • Umidificator cu aer cald – Funcționează prin proiectarea unei jet cald de abur, față de umidificatorul aer rece, acesta emană un abur sterilizat, riscul de a răspândi bacterii este mai scăzut. Aparatul fierbe apa iar astfel bacteriile dispar.
 • Umidificator cu ultrasunete – Este puțin mai scump dar este cel mai indicat. El funcționează prin ultrasunete ce produc vibrații rapide și astfel dispersează particule fine de apă în aer. Un alt avantaj al acestui tip de umidificator este faptul ca nu este deloc zgomotos.
 • Umidificator cu ionizare – Aparatele mai noi sunt dotate cu această funcție sau un filtru. El este optim în cazul nivelului crescut de praf. Funcția de ionizare va elimina particule de praf din cameră. Un alt beneficiu al aparatelor cu ioni este că refac echilibrul de ioni. Aparatele moderne din casa noastră emană ioni pozitivi care în număr ridicat ne pot influența negativ. Funcția de ionizare va genera ioni negativi.

Câteva aspecte de luat în calcul înainte de a achiziționa un umidificator:

Suprafața camerei – Dacă camera copilului nu este prea mare, nu are rost să vă orientați către umidificatoarele puternice. Majoritatea produselor acoperă 30 m2 așă ca acest factor nu este prea important.

Mărimea rezervorului – Este indicat să alegem un aparat cu un rezervor cât mai mare, asta dacă nu avem timp sau uităm să îl alimentam. Produsele mai noi sunt dotate cu avertizare atunci când rezervorul s-a golit. Dacă nivelul de umiditate este redus, este și normal că vom alimenta mai des rezervorul.

Aer rece sau cald – Pe site-uri vom găsi atât umidificatoare cu aer rece cât și cald. Ele sunt destinate pentru a fi folosite fie iarna sau vara, in funcție de temperatură. Este indicat ca vara să folosim un aparat cu aer rece pentru ca unul cu aer cald va crea dinsconfort.

Direcția și puterea de pulverizare – Este indicat ca aparatul să poată fi reglat cu privire la diecția de pulverizat, astfel îl putem poziționa unde dorim. Puterea de pulverizare trebuie să fie automată, acționând în funcție de nivelul de umiditate.

Avertizare și protecție la golirea rezervorului – Odată ce rezervoul s-a golit, aparatul trebuie să aibă un sistem de protecție dar și unul de avertizare. Când rezervorul se va goli, aparatul va fi pus în modul stand-by sau oprit.

Greutate și cablul de alimentare – Este indicat să optați pentru un aparat cu un cablu de alimentare mai lung, astfel îl puteți poziționa unde doritiți. Greutatea aparatului trebuie să fie optimă, un aparat greu va fi mai dificil de deplasat.

Produc umidificatoarele zgomot ? – În funcție de produs dar și puterea sa, nivelul de zgomot variază, depinde foarte mult și de sensibilitatea fiecăruia. Aparatele de mici dimensiuni nu vor scoate un zgomot foarte ridicat, dacă însă vă deranjează zgomotul puteți reduce puterea sa, de exemplu la 50%.

Senzorul de umiditate – Aparatele moderne au această funcție inclusă. Atunci când nivelul de umiditate dorit a fost atins, aparatul se va opri. De asemenea va porni atunci când nivelul de umiditate a scăzut.

 Vezi aici întreaga gamă de umidificatoare, la preț redus.

Peste 500de produse din care poți alege. Toate modelele la un preț redus și de bună calitate.

Recomandari:

Imagine Model
 

Umidificator de aer cu ultrasunete Laica HI3012

 • Tip umidificare: Ultrasunete
 • Temperatura umidificare:  Rece
 • Putere: 15 W
 • Suprafață acoperită: 30 m2
 • Mărime rezervor: 1.3 litri
 • Capacitate umidificare: 150 ml/h
 • Autonomie: 7-8 ore

Pro: Rezevor, detașabil, senzor plutitor, emisia vaporilor dureaza 7-8 ore, silețios, indicator de operare iluminat, construit dupa Reglementările Europene.

Vezi detalii si pret


 

 Umidificator de aer Laica HI3011 cu ultrasunete

 • Tip umidificare: Ultrasunete
 • Temperatura umidificare: Rece
 • Suprafață acoperită: 40 m2
 • Mărime rezervor: 1.8 litri
 • Autonomie: 8-9 ore
 • Dimensiuni: Lungime 22 cm, lâțime 22 cm, adâncime 16 cm.

Pro: Lampă de veche incorporată, construit dupa Reglementările Europene, silețios.

Vezi detalii si pret


 

Umidificator De Camera Cu Ultrasunete Visoli

 • Tip umidificare: Evaporare
 • Temperatura umidificare: Rece
 • Mărime rezervor: 3.7 litri
 • Autonomie: 16 ore

Pro: oprire automată, difuzor de aromă, antibacterian, purificator, reține până la 90% din cantitatea de praf din aer.

Vezi detalii si pret


 

Umidificator cu Ionizator si Ultrasunete JC491

 • Tip umidificare: Ultrasunete
 • Temperatura umidificare: Rece
 • Putere: 32 W
 • Mărime rezervor: 5.8 litri
 • Autonomie: 12 ore
 • Dimensiuni: Lungime 40 cm, lățime 20 cm, adâncime 13 cm.

Pro: purifică aerul cu ionizator, este silențios, igienizarea apei, filtru ceremaic, 4 trepte de putere, lampă nocturnă, senzor de securitate, capacitate mare rezerver.

Vezi detalii si pret


 

Umidificator Digital cu Ultrasunete 2 in 1 Hygro Plus

 • Tip umidificare: Ultrasunete
 • Temperatura umidificare: Rece
 • Panou comandă: Digital
 • Mărime rezervor: 2.5 litri
 • Putere 25 W

Pro: Include higrometru și termometru, poate fi programat, sistem de rotația a fasciculului de aburi, este silențios.

Vezi detalii si pret


Nu ai găsit în lista ce îți dorești ? Vezi aici mai multe produse la preț redus și calitate pe măsură.

Alte funcții utile:

Treptele de putere – Este bine ca aparatul să permită folosirea mai multor trepte de putere. În caz ca este zgomotos, puteți reduce puterea sa. Un număr ridicat de trepte de putere este indicat.

Higrometrul – Aparatele mai noi au un higrometru încorporat. Cu ajutorul higrometrului veți putea măsura nivelul de umiditate din încăpere. Vei ști astfel nivelul de umiditate și când să pornești sau să oprești aparatul.

Display – Un ecran LED este indicat. Veți afla diferite informații despre temperatura aburului, nivelul apei rămase în rezervor sau nivelul de umiditate.

Recipient pentru diferite uleiuri – Este indicat pentru aromaterapie. Este dedicată pentru relaxare, mai atenție la ce tipuri de uleiuri folosiți pentru a nu vă afecta negativ.

Alte informații:

Poziționarea umidificatorului – Dacă aparatul este unul cu abur, aveți grija să nu ajunga copilul prea aproape de el.

Siguranță – Este indicat să folisiți aparatul doar atunci când sunteți acasă.

Întreținere – Recipientul cu apă trebuie curățat periodic, nu lăsați apă în recipient dacă nu folosiți umidificatorul, se poate dezvolta mucegai.

Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta
Ultimele postari ale lui Julieta (vezi toate)

3 Responses to Cele mai bune si ieftine umidificatoare

 1. Larisa Manea spune:

  Am achizitionat un aparat la sfatul medicului pentru copilul meu. Este usor de intretinut si nu este zgomotos.

 2. Vladeanu Alex spune:

  Buna ziua! Eu am din pacate umezeala in casa asa ca va rog ca pe viitor sa creati si un articol cu cele mai bune recomandari pentru dezumidificatoare! Multumesc.

 3. Simina spune:

  Este foarte util pentru cei care au probleme și au senzația de uscat. Sunt ieftine, consumă puțin și nu ocupa mult spațiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.