Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cele mai bune si ieftine pistoale de vopsit

Un pistol de vopsit este un articol de nelipsit din orice gospodărie. Fie că trebuie să vopsești pereți, un gard, acoperișul sau alte obiecte, un pistol de vopsit este o alegere optimă. În comparație cu o pensulă sau alt instrument rudimentar de vopsit, un pistol de vopsit prezintă foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj este faptul că îți va ușura munca fizică prin rapiditatea sa. Stratul uniform de vopsea este de asemenea un alt avantaj, lucrările vor fi de calitate și cu un consum de vopsea mai redus. Pentru a deține un pistol de vopsit nu este neapărat să lucrezi în construcții, în ziua de azi există pe piață o varietate de produse chiar și de tip hobby, prețul fiind de asemenea redus. Forma dispozitivului este simplă, un pistol este conectat la un rezervor de vopsea. Majoritatea aparatelor permite diferite reglaje pentru grosimea stratului sau zone greu accesibile.

Tipuri de pistoale:

 • Cu aer comprimat – Aceste modele au inclus un compresor, sunt modele optime pentru vopsirea obiectilor prin metoda aerograf. Funcționează pe principiul atomizorului și dispersează lichidul în vapori fini. Vaporii sunt ulterior proiectați pe suprafața ce trebuie vopsită.
 • Pistoale HVLP – Fac parte tot din categoria pistoalelor cu aer comprimat doar că folosesc cantitatea de aer ce iese din dispozitiv și nu presiunea. Avantajul lor se manifestă prin excelentă precizie a vaporilor și faptul ca nu se suprapun cu mai multe straturi. Principalul lor dezvantaj este că nu oferă o precizie prea bună, fiind recomandate în camere închise.
 • Pistoale fără aer – Sunt recomandat mai ales pentru proiectele mai mari, asigură o acoperire rapidă. Principiul de funcționare este asigurat de presiunea vopselei din rezervor. Debitul de vopsea este mai ridicat dar nu poate fi controlat. Aceste aparate folosesc motoare electrice. Pentru precizie, se folosesc de obicei diferite limitatoare și capete, ele dau formă sau micșorează jetul.

Putere și performanțe: Înainte de a elege un pistol de vopsit, verifică puterea, debitul de vopsire, suprafața vopsită dar și capacitatea rezervorului. În comerț regăsim produse cu o putere de sub 300 W, 300-500 W, 500-1000 W și chiar 1500-2000 W. Recomandăm produsele cu o putere de minim 300 W. Un aparat trebuie să aibe de asemenea un debit optim pentru a acoperi o suprafață rapid. Rezervorul aparatului trebuie să fie de minim 500 ml dar nici prea mare pentru că poate îngreuna.

Tipuri de vopsea: Dacă doriți să folosiți pistolul de vopsit pentru mai multe tipuri de sarcini, alegeți un model care acceptă mai multe tipuri de vopsea. Produsele ieftine acceptă de obicei doar un singur tip de vopsea pentru ca nu sunt dotate cu motoare puternice. De obicei un model optim asigură folosirea vopselei convențioanle, lac, grund dar și vopsea lavabilă. Anumite modele pot folosi pesticide, vopsele speciale sau alte tipuri de tratamente.

Accesorii: Verificați mai ales modelele ieftine pentru că pot sosi la dvs fără anumite accesorii. Ai nevoie de pistol dar și unitatea cu motor și ventilator. Ai nevoie de asemenea de duze pentru a regla jetul de vopsea dar și kitul de curățare al aparatului. Alte accesorii de care ai nevoie: filtru vopsea și perie de curățare.

Funcțiile aparatului: Cele mai importante funcții pe care ar trebui să le ofere fiecare produs sunt: jetul reglabil, indicator de debit, vopsirea în unghi. Alte funcții optime: tehnologia AllPaint ce asigură pulverizarea ușoară a tututoror tipurilor de vopsea, sistemul SDS pentru o umplere rapidă și o curățare ușoară, funcția de depozitare furtun și duze.

 Vezi aici întreaga gamă de Pistoale de vopsit la preț redus.

Recomandări:

Imagine Model
 

Pistol de vopsit Bosch PFS 1000

 • Tip: Pistol
 • Utilizare: Vopsit
 • Putere: 410 W
 • Rezervor: 810 ml

Pro: Portabilitate, tehnologia spray control, comutator rotativ easy select.

Vezi detalii si pret


 

Pistol de vopsit Steinhaus PRO-SG950

 • Tip: Pistol
 • Utilizare: Vopsit
 • Putere: 950 W
 • Rezervor: 800 ml
 • Greutate: 3.2 Kg
 • Lungime cablu: 3 m
 • Diametru duză: 1.8 mm – 2.6 mm

Pro: Jet gros orizontal, jet circular, vascozimetru, curea de transport, sistem quick release.

Vezi detalii si pret


 

Sistem de pulverizare vopsea Bosch PFS 3000-2

 • Tip: Pistol
 • Utilizare: Vopsit
 • Putere: 650 W
 • Rezervor: 1000 ml

Pro: Tehnologie Allpaint, sistem SDS, rezervor de vopsea ConstantFeed, carcasă compactă.

Vezi detalii si pret


 

Pistol de vopsit Steinhaus Start

 • Tip: Pistol
 • Utilizare: Vopsit
 • Putere: 110 W
 • Rezervor: 800 ml

Pro:Ușor de utilizat, buton reglare dispersie, ușor de montat și curățat, preț mic.

Vezi detalii si pret


 

Pistol electric de pulverizat vopsea Einhell TC-SY 500 P

 • Tip: Pistol
 • Utilizare: Vopsit
 • Putere: 500 W
 • Rezervor: 1000 ml

Pro: Cap pulverizator detașabil, duză de aer reglabilă pentru jet vertical, orizontal și rotund, debit 550 ml/min.

Vezi detalii si pret


Alte sfaturi:

Încăperea și suprafața de lucru este bine să fie ventilată, o aerisire bună va fi de ajutor.

Acoperiți bine lucrurile care nu doriți să fie vopsite pentru a nu pierde apoi timp cu curățarea lor.

Pentru prepararea sau diluarea vopselei folosiți măsurători exacte pentru a obține un strat optim de vopsea.

Atunci când folosiți pistolul nu folosiți mișcări bruște pentru a nu cauza suprapuneri de straturi sau scurgeri.

După ce ați terminat de vopsit, nu uita să cureți aparatul pentru că vopseau se poate întări și bloca orificiile de pulverizare.

Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta

3 Responses to Cele mai bune si ieftine pistoale de vopsit

 1. Bogdan Andrei spune:

  Până acum o săptămână am deținut un aparat de vopsit ieftin care s-a stricat după câteva utilizări. Am ales un model de la Bosch, am dorit ceva de calitate chiar dacă a costat mai mult. Vreau să vă spun că se merită achiziția, dai un ban dar primești calitate și fiabilitate.

 2. Alin spune:

  Si eu recomand aceste pistoale de vopsit. Am imprumutat unul de la vecinul meu pentru a vopsi tabla de pe casa. Fata de vechea pensula, este diferenta imensa, chiar merita. In viitorul apropiat am sa achizitionez si eu un model!

 3. Cosma spune:

  Eu recomand modelul de la Einhell, este chiar recomandat și aici. Are un preț bun și își face treaba. Pot spune că este best buy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *