Acordă o notă:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cele mai bune placi video sub 500 ron

Pentru cei care doresc o placa video ieftine dar in acelasi timp buna, avem mai jos cateva recomandari in pretul maxim de 500 ron. Unele modele depasesc in anumite perioade 500 ron dar nu cu mult, maxim 20-30 lei.

Avand in vedere ca vom discuta despre placi video in bugetul de 500 ron, nu va asteptati la performante uimitoare, o placa video decenta incepe de la 1000 ron. Cu aceste modele veti putea juca majoritatea jocurilor chiar si cele noi aparute. Diferentele constau in nivelul setarilor, anumite jocuri le puteti juca la high, medium sau chiar low in cazul jocurilor cu grafica uimitoare.

Asadar, sa incepem:

  1. ASUS AMD Radeon RX 460, 2GB GDDR5, 128-bit

Placa video ofera performanta la un pret optim. Un design interesant si un sistem de racire cu doua ventilatoare. Modelul se poate optimiza dupa bunul plac cand vine vorba de interefanta de utilizare. Slotul este de tip PCI Express 3.0, rezolutia maxima de 5120×2880, versiune pixel shadre 5.0, frecventa de memorie 7000 mHz. Are un conector displayport, un conector dvi si un conector hdmi.

Pro: Pret, GDDR5, 2 GB memorie, racire optima.

Contra: Nimic.

Pretul mediu este de 500 ron, mai multe informatii si pret aici.

2. ASUS Radeon RX 550, 2GB DDR5, 128-bit

Continuam cu un model tot din seria Asus, o placa video cu seria mai noua decat modelul de mai sus. Ofera un ventilator rezistent la praf si performanta.
Ofera o rezolutie maxima de 5120×2880, slot PCI Express 3.0 16x, versiune pixel shader 5.0 si o latime de banda de 1120 GB/s. Suporta versiunea directx 12 si versiunea opengl 4.5. Ca porturi avem un port display, un port dvi si unul hdmi. Ca software de optimizare avem Asus GPU Tweak II.

Pro: Pret foarte bun si performanta.

Contra: Un singur ventilator.

Pretul mediu este de 500 ron, mai multe informatii si pret aici.

3. Gigabyte Radeon RX 560 Gaming OC, 2GB GDDR5, 128 bit

Un model mai complex fata de cele mai prezentate mai sus, depaseste bugetul cu aproximativ 40 de lei dar merita achizitionat. Placa video ofera tehnologia HDR si AMD XConnect. Modelul suporta o rezolutie maxima de 7680×4320. Versiunea pixel shader este 5.0, versiunea directx este 12 iar opengl 4.5. Ca tehnologii avem: AMD Cross Fire, AMD Eyefinity, AMd Freesink si AMD Xconnect. Avem un conector DVI, unul HDMI si un conectare de alimentare de 6 pini.

Pro: Tehnologii, ventilare buna.

Contra: Nimic.

Pretul mediu este de 540 ron, mai multe informatii si pret aici.

4. ASUS Radeon RX550-4G, 4GB GDDR5, 128-bit

Ultimul model din aceasta selectie este acest Asus Radeon RX550. Iese in evidenta prin memoria sa marita de 4 GB. Daca in acest pret gasim placi video cu o marime maxima de 2 GB, acum avem 4 gB. Modelul are o frecventa a procesorul de 1183 MHz si o latime de banda de 112 GB/S. Poate face fata la majoritatea jocurilor si asigura calitatea datoritei memorie de 4 GB.

Pro: Memorie 4 GB, Pret.

Contra: Un singur ventilator.

Pretul mediu este de 520 ron, mai multe informatii si pret aici.

Content Writer la Cumpar.net - Cumpara Inteligent!
Buna! Ma bucur ca ai citit un articol de-al meu si sper ca ti-a placut! Ma straduiesc in continuare sa creez cele mai bune articole pentru tine asa ca astept sa revii pe site! Articolele scrise de mine contin informatii actualizate despre produse. Recomand cele mai populare si fiabile produse pe baza recenziilor oferite de cumparatori. O zi minunata in continuare!
Julieta
Ultimele postari ale lui Julieta (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *