Articole traditionale romanesti

ii-romanesti-traditionale-de-vanzare-660bb

Cu ocazia zilei nationale a Romaniei, vom avea o mini-vacanta de Sf. Andrei si de 1 decembrie. Ziua nationala a Romaniei este, asadar, un prilej de festivitate. Profita de aceasta sarbatoare inspirandu-te si achizitionand cateva produse traditionale romanesti. Ai, chiar mai jos, o lista de unde ti-ai putea cumpara ceea ce ai nevoie: ii, decoratiuni, suveniruri, tricouri traditionale romanesti sau produse fabricate in Romania.

DE UNDE CUMPARAM SUVENIRURI SI DECORATIUNI?
DE UNDE CUMPARAM PRODUSE FABRICATE IN ROMANIA?

Daiana

Blogger si fotograf.
Sper tare mult că informațiile din acest articol ți-au fost de ajutor. Nu ezita în a-ți spune părerea într-un comentariu chiar mai jos!

Ultimele postari ale lui Daiana (vezi toate)

3 Responses to Articole traditionale romanesti

  1. Atelier Doralina says:

    Nu cumpărați ii tradiționale de pe Atelier Doralina pagina Facebook. Materialul pe care de brodează este putred se rupe la spălat. Nu recomand.

  2. Celac Polina says:

    Polina Celac designer? Mai căutați nu e acea persoana care în 2013 aceea trimisa in judecata pentru evaziune fiscală? Eu zic că da. Te susțin nu cumpărați falsuri

  3. Celac Polina says:

    Polina Celac designer? Mai căutați nu e acea persoana care în 2013 a fost trimisa in judecata pentru evaziune fiscală? Eu zic că da. Te susțin nu cumpărați falsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.